Bejelentés


CaliVita 4life „Medicus curant, natura sanant” (Hippokratész)

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
" Az orvos kezel, a természet gyógyít"

                                                    (Hippokratész)

 

 

 

 A CaliVita International® dinamikusan fejlődő, multinacionális nagyvállalat, mely hosszú évek óta meghatározó szereplője az étrendkiegészítő piacnak.

 Alapításának legfontosabb célja, hogy lehetőséget biztosítson a minőségi élet eléréséhez úgy egészségi, mint financiális értelemben.

Rendkívül széles, közel száz terméket felvonultató termékskálája a legújabb kutatási eredmények felhasználásával előállított készítményeket tartalmazza.

A CaliVita International® a termékek előállításánál a táplálkozástudomány legújabb felfedezései mellett a népi gyógyászat és az évszázados, sőt évezredes civilizációk hagyományait is felhasználja.

A tudomány és a hagyományok hatékony egyesítése teszi a CaliVita International® termékeit igazán egyedülállóvá.

A készítményeket magas fokú igényességgel fejlesztik, összetételüket a tudomány legújabb eredményei alapján alakítják, igazodva a kor követelményeihez.

A gyártás minden termék esetében a legfejlettebb, legmodernebb technológiával történik.

A korszerű minőségbiztosítási rendszer garantálja, hogy a készítmények gyártása csomagolása és raktározása a legszigorúbb előírásoknak is megfelel.

A hatóanyagok kiválasztása során nagy hangsúlyt fektetnek a természetes forrásokból származó alapanyagok felhasználására, valamint a megfelelő hasznosulás elősegítése érdekében bizonyos összetevőket a legideálisabb, ún. kelátkötésű kémiai formában alkalmazzák a gyártás során.

 

 

"Az emberek egészségért könyörögnek az istenekhez. Hogy ők maguk is befolyással vannak rá, nem tudják."

Hérakleitosz
Keresés a honlaponIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!